Cadou pentru şef: Cele 4 idei de cadou cu care NU vei da greş niciodată!
Blog

Cadou pentru şef: Cele 4 idei de cadou cu care NU vei da greş niciodată!

Cadou deosebit pentru şef de ziua lui

Şeful este genul de persoană greu de abordat şi de mulţumit dar totuşi vine ziua lui şi trebuie să îi pregăteşti ceva deosebit. Şeful e şi el om şi nu orice om, ci unul cu care îţi petreci jumătate de viaţă, aşa că s-ar bucura să vadă că îl apreciezi. Zilele de naştere reprezintă prilejul potrivit pentru a-ţi arăta sentimentele de admiraţie şi respect faţă de şeful tău. Deşi relaţia dintre şef şi angajat este una protocolară, acesta este momentul potrivit pentru a destinde atmosfera, iar aceasta trebuie să fie una de relaxare şi bună dispoziţie.

 

În prima fază trebuie să îi întrebi şi pe colegii de birou dacă vor să contribuie la un cadou colectiv, dacă niciunul dintre ei nu doreşte, orientează-te către un cadou individual. În momentul în care te hotărăşti să oferi un cadou individual, trebuie să te asiguri că nu transmit mesajul greşit. Cadoul tău trebuie să transmită eleganţă şi discreţie. Încearcă să oferi un cadou sincer, cumpărat cu gândul la şeful tău, nu dăruit în speranţa unei recompense. Un sfat: să nu oferi niciodată cadouri cu tentă sexuală sau cu implicaţii religioase, politice sau orice altceva mult prea personal, vei da greş!

 

 

Idei de cadouri pentru şef:

 

Butoni de cămaşă

Cadou pentru şef

Dacă şeful tău este mereu la 4 ace, tocmai ai descoperit cadoul perfect pentru el. Butonii de cămaşă sunt cu siguranţă cea mai elegantă alegere pe care o poţi face, mai ales dacă şefului tău îi place să arate mereu ca şi scot din cutie. În lumea afacerilor, în 7 din 10 cazuri, aspectul fizic şi ţinuta primează. Mai exact, în cazul unui concurs pentru stabilirea câştigătorului, de cele mai multe ori, este ales bărbatul care îşi asortează butonii de la cămaşă cu restul ţinutei.

Geantă   

Cadou pentru şef 2

O geantă îi este folositoare oricui, mai ales unui om care este mereu cu mâinile pline de dosare. Şeful tău sigur va aprecia un astfel de cadou, fiind şi un cadou folositor, pe care o să îl folosească când va merge la şedinţe şi în care va putea adăposti toale cele necesare, precum chei, telefon, portofel etc.

Cravată

Cadou pentru şef 3

În cazul în care şeful tău adoptă stilul business la locul de muncă cu siguranţă o cravată este pe placul lui. Cravata este un accesoriu de bază în garderoba oricărui gentleman. Îi poţi lua o cravată în culoarea lui preferată. Acest accesoriu are rolul lui de a oferi un plus de eleganţă înorice ţinută.

Portofel 

Portofelul este un cadou foarte potrivit pentru un şef bărbat, nu se demodează niciodată şi este foarte practic. Alegerea corectă constă într-un portofel de calitate, simplu, pe o culoare şi un model potrivit stilului vestimentar al şefului tău.

 

Relaţia bună cu şeful tău reprezintă cheia succesului în afaceri, iar cu un astfel de cadou deosebit sigur îl vei impresiona prin eleganţă şi bun gust. Pe lângă acestea, cadourile prezentate mai sus sunt şi practice, dar şi elegante, cât să cumuleze aşteptările lui. Aşa că alege să oferi un cadou special şi elegant, vei dovedi  câ lucrurile de calitate rezistă în timp. Ziua şefului tău trebuie tratată precum ziua celui mai bun prieten.

Ce să NU îi oferi niciodată cadou şefului tău!

 Pentru a nu da niciodată greş în privinţa cadoului pentru şeful tău, trebuie să afli ce cadouri să NU oferi niciodată! Sub nicio formă să nu îi oferi şefului tău bani în plic! Gestul poate să fie interpretat greşit, iar, până la urmă, scopul cadoului este de a impresiona şi de a lăsa o amintire frumoasă. Un astfel de cadou nu va lăsa o amintire frumoasă şi este posibil ca şefului tău să i se pară ceva deplasat.  Alte cadouri de evitat: orice cadou cu tentă sexuală sau cu implicaţii religioase, politice, ori altceva mult prea personal. Este indicat să nu faci astfel de cadouri, sunt şanse foarte mari să dai greş!

Cadou pentru şef 4

Cum să îi oferi cadoul şefului?

În primul rând, daca ai rămas pe cont propriu trebuie să faci cumva să ieşi din acest impas. Noi te vom pregăti să depăşeşti momentul, iar şeful tău să rămână plăcut surprins de cadoul tău. Nu trebuie să te consulţi cu ceilalţi colegi privind bugetul cadoului tău, trebuie să pregăteşti singur în detaliu fiecare aspect, pornind de la alegerea cadoului, până la modul în care alegi să îl oferi. Alege să îi oferi cadoul când eşti doar tu cu el, este destul de penibil să îi oferi cadoul cu ceilalţi colegi în jur, ştiind că ei nu au vrut să contribuie. 

 

 

Sursă foto: monarchformen.ro, shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *