Invata cum sa te imbraci ca personajul tau preferat din Filme/seriale
Blog

Invata cum sa te imbraci ca personajul tau preferat din Filme/seriale

Daca te atrag serialele ca Peaky Blinders, Suits, Mad Men sau ai o pasiune pentru personajele bine imbracate – ai gasit locul potrivit. Cel mai probabil ai observat ca Tommy Shelby (protagonistul din serialul Peaky Blinders) poarta costume formate din trei piese, si ca Harvey Specter (Suits) se diferentiaza prin sacouri cu reverul spit (peak lapel).

Daca vrei sa adopti stilul personajului tau preferat, insa nu gasesti piesele vestimentare potrivite si intampini dificultati in a concepe un outfit complet, citeste acest articol si descopera 4 solutii care cred ca te vor ajuta.

Apeleaza la un magazin care ofera consiliere

Invata cum sa te imbraci ca personajul tau preferat din Filme/seriale

A merge la un magazin care ofera consiliere nu mai e clasicul shopping, este o experienta in sine, pleci acasa stiind sigur ca esti corect imbracat. Pe langa asta, poti pune orice intrebare pe care o ai despre haine, daca cumva produsul achizitionat se asorteaza cu ce ai acasa sau cum sa iti formezi o garderoba simpla si functionala cu un buget redus. Un consilier a imbracat inaintea ta poate sute sau chiar mii de barbati, tu spui problema, el ofera reteta, e un fel de ”doctor al hainelor”. Cat despre a-ti creea o tinuta ”din filme”, e simplu sa copiezi stilul unui personaj, mai greu e sa il reinterpretezi si personalizezi, aici intervine expertul.

Reinterpreteaza tinuta

Invata cum sa te imbraci ca personajul tau preferat din Filme/seriale 2

In functie de contextul spre care te indrepti, personalitate, culoarea tenului, conformatie si asa mai departe, nu incerca sa copiezi tinuta exact asa cum o vezi intr-un film, de cele mai multe ori acele tinute nu se potrivesc decorului in care te afli, de aceea ramanem acolo doar la nivel de inspiratie si avem grija sa cream un echilibru intre realitate si fictiune, in definitiv stilul ramane ceva personal.

 

Imprumuta elementele diferentiatorii

Invata cum sa te imbraci ca personajul tau preferat din Filme/seriale 3Un truc de stil ar fi sa imprumuti (”furi”) de la style icon-uri ce te defineste si iti place mai mult. Fiecare are in stilul personal ceva aparte, acel lucru care il diferentiaza vizual de restul. Ca sa traduc mai pe indelete ceea ce vreau sa spun, un exemplu practic ar fi sa-ti achizitionezi pentru inceput doar o basca, sa te aclimatizezi cu ideea, si abia apoi sa pui pe tine si costumul din trei piese. Pentru ca in Peaky Blinders, marele diferentiator este basca.

 

Studiaza personajele

Invata cum sa te imbraci ca personajul tau preferat din Filme/seriale 4

Inainte de a alege sa te inspiri din punct de vedere vestimentar de la un personaj, studiaza-l indeaproape, vezi daca la nivel de atitudine va asemanati, sau, daca reprezinta intr-adevar un model de barbat ce ti-ar putea servi ca exemplu pentru evolutia personala. Priveste in ce medii isi desfasoara activitatea si daca sunt asemanatoare cu cele spre care vrei tu sa te indrepti, astfel ar putea fi o alegere nu atat de inspirata.

Monarch for Men onoreaza astfel de cerereri?

Invata cum sa te imbraci ca personajul tau preferat din Filme/seriale 5

Cu siguranta de-a lungul timpului, la Monarch, multi dintre barbati au avut solicitari deosebite, dar nu au putut decat sa ne bucure si sa ne puna imaginatia la incercare. Pe langa consilierea vestimentara clasica, te putem indruma in a-ti construi propriul stil vestimentar si a-ti face un upgrade al imaginii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *